Arcadia Deep Heat Projector 50 Watt

€ 33,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De revolutionaire Arcadia Deep Heat Projector maakt gebruik van geavanceerde technologie om de meest natuurlijke en effectieve golflengten van Infrarood te produceren.

Dit zijn "Infra-Red-A" en "Infra-Red-B". Infra-rood-A en infrarood-B zorgen voor warmte diep in de spierweefsels, waardoor het dier net zo wordt verwarmd als in het wild.

Dit is het warme tintelende gevoel dat je ervaart als je in natuurlijk zonlicht loopt. Het hebben van een interne reflector betekent dat veel minder van de warmte wordt verspild. Het warmt ook zeer snel op en bereikt de doeltemperatuur in een fractie van de gebruikelijke tijd.

De Arcadia Deep Heat Projector produceert vrijwel geen zichtbaar licht en kan dag en nacht worden gebruikt. Reptielen associëren warmte met hoge niveaus van licht in de dag, als zodanig Is de Arcadia Reptile Deep Heat Projector ideaal voor gebruik naast Arcadia Reptile UVB-systemen.

EFFICIËNTIE

Verbruikt veel minder stroom dan veel standaard verwarmingssystemen. De 50W Deep Heat Projector kan beter presteren dan een 100W keramische warmtelamp of Heating Lamp in warmteontwikkeling en projectie.


TEMPERATUUR

Deze revolutionaire lamp heeft een dikke interne reflector, wat betekent dat veel minder van de warmte wordt verspild. Snel opwarmen, de doeltemperatuur bereiken en handhaven.


THERMOSTAAT

Zoals met alle lampen, moet worden gebruikt met een thermostaat. Een dimmende thermostaat zorgt voor een nauwkeurige regeling van uw thermogradiënt. U moet de temperatuur controleren met een contactloze laserthermometer van geschikte kwaliteit. Bij correct gebruik zou deze hoogwaardige, handgemaakte verwarmingslamp u moeten voorzien van jarenlange stabiele warmtevoorziening.


GEEN ZICHTBAAR LICHT

Produceert vrijwel geen zichtbaar licht en moet de hele dag en nacht worden gebruikt. Daarom zal het de belangrijke dag/ nachtcycli (circadiane ritmes) niet verstoren.


- Biedt essentiële Infrarood A en B
- Verwarmt diep in de spierweefsels
- Energiezuinig
- Brede bundel en snelle opwarming
- E27 schroeffit, Dimming stat ready
- Lange levensduur


Verkrijgbaar in 50 watt en 80 watt.