Arcadia Earth Pro Calcium Pro-Mg 80g BB datum 21-3-24

€ 5,49
-46%
€ 2,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

ESSENTIEEL VOOR HET BEHOUD VAN STERKE BOTTEN, SPIEREN EN OPTIMALE NEUROLOGISCHE GEZONDHEID

EarthPro-CalciumPro-Mg is een revolutionaire nieuwe mix van fijngemalen, hoogwaardig, calcium en essentieel magnesium. De juiste levering van magnesium is niet alleen van vitaal belang voor de 'calcium-, fosfor- en D3'-cyclus, maar het is ook verantwoordelijk voor het handhaven en reguleren van positieve neurologische en spiergezondheid.

EarthPro-CalciumPro-Mg is ontwikkeld om veilig te worden gebruikt in plaats van enige bronnen van calcium. Door uw voedingscyclus te veranderen in een uitgebalanceerde opname van magnesium, helpt u sterke, stevige botten te garanderen en zo te helpen in onze strijd om MBD te elimineren.

Magnesium wordt opgeslagen in de botten en helpt bij het reguleren van een gezonde calciumopslag. Het werkt ook als een kritisch middel met biologische enzymen om de zenuw- en spierfunctie, eiwitsynthese, bloeddruk, bloedglucosespiegels te helpen reguleren en speelt een zeer nuttige rol in het spijsverteringsstelsel.

Magnesium is essentieel voor het leven en tot nu toe ontbrak het grotendeels in de voeding van veel exoten in gevangenschap. Het is tijd om de manier waarop we onze huisdieren voeden te veranderen.


ELIMINEER METABOLE BOTZIEKTE

  • Gloednieuwe wetenschap voor exoten in gevangenschap.
  • Bevat bio-beschikbaar magnesium.
  • Maximaliseer calciumassimilatie, opslag en gebruik.
  • Voor de gezondheid, voor het leven, voor de voortplanting.


Voedingsinstructies:
EarthPro-CalciumPro-Mg is ontworpen om het calciumgehalte te verhogen en essentieel magnesium aan te vullen, dat zo vaak ontbreekt in gevangenschap diëten en planten.

Kan worden gebruikt naast de rest van het EarthPro-assortiment om het calcium- en magnesiumgehalte van dag tot dag te verhogen.

Ingrediënten:
90% calciumcarbonaat, 10% magnesiumcarbonaat.


Voedingswaarde-informatie

Vitamine B1 10mg/kg, Vitamine B2 16mg/kg, Vitamine B6 20mg/kg, Vitamine B12 50mcg/kg, Vitamine K 6mg/kg, Nicotine 80mg/kg, Pantotheenzuur 40mg/kg, Foliumzuur 5mg/kg, Biotine 1000mcg/kg.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit<2% Ruwe vetten & oliën<2% Ruwe celstof<2% Vocht<8%