Arcadia Earth Pro-Dragon Fuel 125g

€ 13,99
-43%
€ 7,99
incl. btw, excl. levering
Niet op voorraad

Beschrijving

BEVAT PROBIOTISCHE, HELE BLADPLANTEN EN BIJENPOLLEN OM EEN GOEDE GEZONDHEID TE GARANDEREN.

EarthPro-DragonFuel is een volledig natuurlijke, niet-giftige voedselstrooi met een gezonde mix van planten, fruit, bloemen en bladeren, waaronder Hibiscus, vitamines en mineralen die zijn geselecteerd om alle omnivoren van brandstof te voorzien, met name baardagamen. Dit aanvullende voedsel kan worden gemengd met het gebruikelijke dagelijkse voedsel, waardoor de voedingsvariëteit sterk toeneemt.

Het kan moeilijk zijn voor eigenaren om een breed scala aan plantaardig voedsel te vinden dat hun huisdier zal accepteren. Earth Pro-Dragon Fuel is een heerlijk reptielenvoer dat de variatie voor uw reptielendieet zal vergroten.

Dit aanvullende voedsel is ontworpen om tot 10% van het dieet van uw reptiel bij te dragen.

De rest moet bestaan uit verse gutloaded levend voedsel en plantaardig materiaal.

Het is verpakt in gemakkelijk te hersluiten zakjes voor ultieme versheid en bevat letterlijk honderden ingrediënten.

EarthPro-DragonFuel bevat ook in het Verenigd Koninkrijk geteelde Alfalfa en voor het eerst een actief probioticum. Bevat het superfood Bijenpollen en een balans van 9 B-groep vitamines ter ondersteuning van: immuunfunctie, wondgenezing, weefselherstel en algehele gezondheid.

Nauwkeurige voeding van in gevangenschap levende exoten is allemaal belangrijk. Laat de natuur voor onze huisdieren zorgen en kijk en geniet dan van de positieve resultaten.


Voor gebruik met alle herbivore en omnivore soorten: baardagamen, schildpad, uromastyx, chuckwalla, leguanen, blauwtong skink.

Voedingsinstructies:
Voeg 10% van het totale dieet toe wanneer dat nodig is. Gebruik DragonFuel als saladetopper om de variatie in de voeding te vergroten.


  • Pre en probiotisch.
  • Allemaal natuurlijk en niet-toxisch.
  • Een mix van grote en kleine deeltjes.
  • Barstensvol wholefood goedheid.
  • Lange levensduur, hersluitbaar zakje.


Ingrediënten:

Alfalfa, Calciumcarbonaat, Brandnetelblad, Peterselie, Goudsbloem bloemen &bloemblaadjes, Paardenbloem, Wortel poeder, Eiwit poeder, Spinazie Poeder, Mineraal Poeder, Hibiscus Bloemen, Rode Klaver, Paprika's, Dextrose, Papaya Poeder, Kamille Bloemen, Cut Hibiscus, Vitamine B, Hennep Poeder, Aloë Poeder, Bijen Stuifmeel, Waterkers, Frambozenpoeder, Mango Poeder, Probioticum *.


Voedingswaarde-informatie

Vitamine B1 10mg/kg, Vitamine B2 16mg/kg, Vitamine B6 20mg/kg, Vitamine B12 50mcg/kg, Vitamine K 6mg/kg, Nicotine 80mg/kg, Pantotheenzuur 40mg/kg, Foliumzuur 5mg/kg, Biotine 1000mcg/kg.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit16%

Ruwe vetten & oliën3%

Ruwe celstof18%

Vocht<8%