Donkerstraler 100 Watt

€ 13,99
-29%
€ 9,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Donkerstraler 100 Watt


Donkerstralers zijn goed te gebruiken in terrariums maar ook in dierenverblijven om de dieren te verwarmen. Een donkerstraler zorgt voor een natuurlijk dag- en nachtritme voor de dieren omdat de donkerstralers alleen warmte en geen licht geven.


Deze Powerheat donkerstralers zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit geglazuurd aardewerk. De mooie afwerking zorgt voor de beste kwaliteit. Wij staan hiervoor garant en geven daarom standaard twee jaar garantie op onze nieuwe Powerheat donkerstralers.


Donkerstralers hebben een langere levensduur dan reguliere warmtelampen. Daarnaast zijn de donkerstralers 100% efficiënt, alle energie wordt namelijk omgezet in warmte en er gaat geen energie verloren naar licht.


De donkerstralers zijn verkrijgbaar in 60W, 100W, 150W en 250W. De installatie van de donkerstralers is zeer eenvoudig door de E27 schroefdraad. Gebruik de donkerstralers altijd in combinatie met een keramische fitting, de warmtelampen worden namelijk zeer heet. De donkerstralers kunnen eventueel in combinatie met een aluminium reflector gebruikt worden. De reflector zorgt ervoor dat de warmte beter verspreid wordt en vermindert het warmteverlies naar boven.


Bulkkorting

AantalPrijs per artikel
2 stuk(s) of meer€ 9,85Prijs per artikel: € 9,85
4 stuk(s) of meer€ 9,70Prijs per artikel: € 9,70
8 stuk(s) of meer€ 9,55Prijs per artikel: € 9,55