Exo Terra Cricket Pen Small

€ 15,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

 • Complete verzorgingskit voor krekels
 • Afneembaar, goed ventilerend deksel
 • Handige krekel verdeler
 • Inclusief voeder- en drinkbak voor krekels
 • Maakt krekels voederen keurig en netjes

De Exo Terra Cricket Pen is ideaal om krekels te houden en verdelen. De krekels kruipen zelf in de vierkante kokers, die hen schuilplaats bieden. Deze kokers fungeren als makkelijke verdeelinstrumenten. Verwijder voorzichtig een koker, schud enkele krekels in het terrarium of voederbak en plaats hem terug in de Cricket Pen.
Bij het verwijderen van het deksel blijven de kokers op hun plaats, hetgeen de toegang vergemakkelijkt en de ontsnappingskansen van krekels verkleint.

Tip:

Geef uw krekels gezonde voeding of een stukje appel om hen langer in leven te houden.

Capaciteit PT2285

Krekel grootte Bevat (ongeveer)

< 0.5” (2-4) 100 stuks

0.5” (5-6) 50 stuks

Adult (7-8) 20 stuks


 1. Kan tot 50 krekels huisvesten
 2. Verwijder één van de verdeelkokers om te voederen
 3. Tik op de verdeelkoker om de krekels te voederen
 4. Zelfsluitende kokeropening
 5. Eenvoudig bovenaan te bereiken
 6. Voeder- en drinkschaaltjes inbegrepen

Gebruiksaanwijzing

Te gebruiken om krekels te transporteren en te houden. Schuif de koker uit de Cricket Pen en laat het klepje neer om ontsnappingen te voorkomen. Dek indien nodig met één hand de koker af tijdens het manoeuvreren. Neem uw hand weg en tik lichtjes op de koker om het gewenste aantal krekels te voederen. Verwijder één koker per keer om te vermijden dat de krekels ontsnappen.

Krekelzorg

Krekels houdt men best in een goed geventileerde kamer met een temperatuurradius van 21°C tot 24°C en lage vochtigheidsgraad. Vermijd direct zonlicht en koude tocht. Houd de Cricket Pen zuiver en droog. Kwalitatief krekelvoeder en water (gel) moeten altijd ter beschikking worden gesteld. Dit in bijgevoegde ondiepe voeder- en waterschaaltjes. In plaats van watergel kan men ook een vochtige spons gebruiken. Gebruik geen water op zich, want de krekels zouden hier in kunnen verdrinken.

Reinigingsinstructies

Het is noodzakelijk om het product regelmatig te reinigen. Verwijder alle restanten of afvalstoffen en maak het geheel schoon met heet leidingwater. Gebruik nooit zeep of detergenten, aangezien deze een residu kunnen achterlaten dat schadelijk of zelfs dodelijk is voor de krekels.


Cricket PenPT2285 Small 18 cm x 14 cm x 11 cm7” x 5.5” x 4.3”(WxDxH)