Habistat Digitale Temperatuur Thermostaat + Timer 600 Watt

Op voorraad

Beschrijving

Habistat Digitale Temperatuur Thermostaat + Timer 600 Watt


  • Geschikt voor warmtematten, kachels en ventilatoren
  • AAN/UIT temperatuurcyclus instelbaar tussen 0,1°C en 5°C
  • Continue uitlezing van de huidige temperatuur en tijd
  • Aparte tijdschakeling voor het aansturen van verwarmingen, verlichting, ventilatoren of sproeisystemen.
  • Bereik van 0 - 50⁰C (32 - 122⁰F)
  • Gebruikershandleiding thermostaat beschikbaar in de downloadsectie


HabiStat Digitale Temperatuur Thermostaat heeft een continue uitlezing van de huidige temperatuur en tijd.


Aan/Uit temperatuurcyclus instelbaar tussen 0,1°C en 5°C. Temperatuur halverwege ingesteld. Gekleurd pictogram knippert om aan te geven dat de functie momenteel in gebruik is.


Apart getimed circuit om afzonderlijke verwarmingen, verlichting, ventilatoren of sproeisystemen twee keer aan en twee keer uit te schakelen in een periode van 24 uur. Waterdichte, 3 meter lange, laagspanningssensor.


Instelbare alarmfunctie om een ​​visuele en hoorbare waarschuwing te geven wanneer de temperatuur boven of onder de ingestelde temperatuurparameters komt. Alarm kan worden uitgeschakeld als dit niet nodig is.


Zowel de bovenste als de onderste temperatuurlimiet kunnen worden ingesteld. Wordt geleverd met vooraf ingestelde parameters, dus kan gewoon worden aangesloten en indien nodig worden gebruikt. Kan worden gebruikt in de verwarmingsmodus of de koelmodus om verwarmingen of ventilatoren te regelen. Verliest geen geheugeninstellingen als de stroom wordt losgekoppeld. Meet tot 0,1°C.


Als je niet zeker weet welke thermostaat voor jou geschikt is, download dan onze gebruikershandleiding voor de thermostaat.


Wordt geleverd met 12 maanden garantie.