Insect Booster Jelly 4 x 15G BB datum 29-6-24

€ 4,10
-51%
€ 1,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Insect Booster Jelly 4 x 15G

Lucky Reptile Insect Booster Jelly is volledige voeding voor voedingsinsecten. Door Lucky Reptile Insect Booster Jelly aan jouw sprinkhanen, krekels, meelwormen of dubia's te voeren krijgen jouw reptielen of amfibieën extra vitamines en mineralen binnen. Ook blijven de voerdieren langer gezond.


Voor de gezondheid van onze reptielen is een gevarieerde voeding erg belangrijk.

Gekochte voedende insecten hebben meestal een vrij beperkte voedselvoorraad en zijn vaak uitgedroogd door transport. Ze moeten minstens twee dagen goed worden gevoed voordat ze worden gevoerd, omdat alle eiwitten, vetten, vitamines, mineralen en voedingsvezels die aanwezig zijn in het voeden van insecten onze reptielen ten goede komen.

De Insect Booster Jelly biedt een zeer breed scala aan verschillende voedselbronnen, hydrateert de voedende insecten en verbetert ze ook aanzienlijk met belangrijke vitamines, mineralen, sporenelementen, aminozuren en een extra portie calcium.

De toepassing is bijzonder eenvoudig omdat de gelei gemakkelijk te portioneren is. In tegenstelling tot verbindingen die met water moeten worden gemengd, behoudt het zijn vorm en leidt het niet tot verontreiniging in de insectendoos.


In verpakking zit 4 x 15gram Insect Booster Jelly.