Log with boughs Large

€ 34,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Logs with boughs zijn verkrijgbaar in 3 maten.

  • Log Small with 1 bough: 15xø6cm.
  • Log Medium with 2 boughs: 18xø7cm.
  • Log Large with 3 boughs: 22xø8cm.


De logs with boughs van CeramicNature worden handgemaakt in Nederland van keramiek en ze zijn 100% veilig voor mens, dier en natuur. De kleur van de logs is ingebakken in de klei waardoor de kleur niet zal verdwijnen zoals bij geverfde aquarium decoratie.


Het leuke aan de log with boughs is dat er een soort takken op de logs zitten waardoor het op een echte boom lijkt. In de takken kan je bijvoorbeeld plantjes planten of openlaten zodat de vissen, reptielen of knaagdieren hierdoor kunnen lopen.


Planten hechten zich goed vast aan het keramiek. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom dus een duurzaam product in alle opzichten.

De log with boughs zijn ideaal om te gebruiken als schuilplaats en decoratie.

Naast dat de logs with boughs perfect zijn voor aquaria kan je de logs ook gebruiken bij reptielen en knaagdieren.

Doordat het keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtig grotje of als warmte grotje. Reptielen zijn hier gek op. Bij knaagdieren zoals hamsters, muizen, ratjes, etc. werken deze decoraties ook perfect. De logs with boughs nemen de warmte van het diertje op waardoor deze niet verloren gaat en dit is ideaal voor in de koudere wintermaanden.