Lucky Reptile Herb Mix 50g BB datum april 24

Adviesprijs€ 3,95
-43%
€ 2,25
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Herb Mix bestaat uit gedroogde paardebloem, klaver, ribkruid, brandnetel en pepermunt. Gedroogde kruiden behoren tot het natuurlijke dieet van de meeste plantenetende reptielen en acceptatie als voedsel is daarom geen probleem. Bovendien hebben de gedroogde kruiden een hogere hoeveelheid ruwe vezels dan vers voedsel, wat gunstig is voor de spijsvertering. Dierenartsen bevelen aan dat de hoeveelheid ruwe vezels ten minste 15% moet zijn, wat niet kan worden bereikt met alleen verse groenten. Neem Herb Mix op in uw dieet om aan de behoeften van de reptielen te voldoen.

Uitstekend geschikt voor schildpadden, baardagamen, leguanen, uromastyx en andere planteneters.


Voedingsaanbevelingen: Voor een goed dieet: In de natuur eten de meeste reptielen gedroogde planten die een hogere hoeveelheid vezels bevatten dan vers voedsel. Vezels zijn belangrijk voor een goede spijsvertering. Zorg voor een gevarieerd dieet door combinatie met ander Lucky Reptile voer en aanvullend voedsel.

Samenstelling: Dandoleon, ribkruid, pepermunt, brandnetel, klaver. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 19,5%; Vetgehalte: 3,4%; Ruwe celstof: 21,1%