Mealworm Feeder

€ 6,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Mealworm Feeder van Zoo Med biedt een revolutionaire manier om je reptielen te voeren. Je hoeft het voer niet langer eenvoudig weg in een voerbak te doen. In de natuur gebruiken reptielen hun instinct om te jagen op hun voedsel en het te verzamelen. De Mealworm Feeder™ is doorzichtig. De reptielen kunnen de wormen in de beker zien zitten. Het is een verrijking want de reptielen zien de wormen langzaam uit de onderkant van de beker kruipen. Plaats een schone voerbak onder de Mealworm Feeder™ zodat de hagedissen de wormen niet direct van de grond eten.


Eenvoudig maar effectief verrijkingsapparaat om de natuurlijke foerageergewoonten van uw huisdier te bevorderen!

  • Voeg opwinding toe aan de voedertijd!
  • Geniet van het kijken naar je reptielen die op hun voedsel jagen.
  • Meelwormen vallen langzaam uit gaten in de beker terwijl reptielen opgewonden toekijken.
  • Beter dan voedsel direct op de voerschaal te doen.


Met de Meelwormvoederbak van Zoo Med kan uw huisdier zijn natuurlijke jachtgewoonten uitoefenen. Het is een geweldige manier om uw huisdier gelukkig EN gezond te houden!

INSTRUCTIES

Verwijder de Mealworm Feeder™ uit de verpakking, spoel hem af onder schoon water en droog hem met een schone of papieren doek. De Voerbeker wordt geleverd met een zuignap zodat u deze op iedere hoogte in het terrarium kunt plaatsen. Als u de Mealworm Feeder™ hoog aan de zijwand plaatst, vallen de wormen in de bak terwijl uw hagedissen toekijken en afwachten. Als u de beker lager aan de zijwand plaatst, kunnen de hagedissen de wormen direct opeten zodra ze uit de gaatjes in de beker kruipen. De Mealworm Feeder™ is bedoeld voor gebruik met de levende meelwormen*
*Niet bedoeld voor gebruik met Superwormen want die zijn te breed, noch met gevriesdroogde meelwormen of meelwormen in blik.