Zoo Med Adult Bearded Dragon Food 567G

€ 11,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De gezondheid van je baardagaam zal veel baat hebben bij zoo med's juveniele baardagaamvoeding en volwassen baardagaamvoedsel. Elke formule is gemaakt met de voedingsbehoeften van uw Baardagaam in gedachten. De juiste verhoudingen van eiwitten, calcium en vezels vormen deze nieuwe voedingsmiddelen; de Juveniele formule is speciaal samengesteld voor het kweken van baardagaamen en de Volwassen formule voor de gezondheid van volwassen baardagaamen op de lange termijn. Baardagamen zullen genieten van de smaakvolle Paardebloemgroenten en andere voedingsplanten waaruit dit nieuwe voedsel bestaat, vooral wanneer ze worden gemengd met Zoo Med's Can O 'Mini Size Crickets en Can O 'Mini Mealies.

Dit voedsel is natuurlijk met toegevoegde vitamines, mineralen en andere sporen. Er zijn geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen toegevoegd!


Gegarandeerde analyse

Ruw eiwit (min)16.0%Ruw vet (min)2.5%Ruwe celstof (max)16.0%Vocht (max)13.0%Calcium (min)0.8%Calcium (max)1.2%Fosfor (min)0.4%Ascorbinezuur (Vit. C) (min)27 mg/lb (60 mg/kg)