Zoo Med Eco Earth Coconut Chips 3 Pack

€ 8,45
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De nieuwe Eco Earth Coconut Chips van Zoo Med is een natuurlijk kokosnootsubstraat gemaakt van een milieuvriendelijke, hernieuwbare hulpbron. Het materiaal is zeer absorberend (houdt tot 8 keer het droge gewicht in water vast!) en houdt dat vocht goed vast, waardoor het langzaam vrijkomt om een ​​vochtige, tropische omgeving te creëren die perfect is voor een verscheidenheid aan verschillende reptielen, amfibieën en ongewervelde dieren.

Dit substraat werkt goed als stand-alone substraat voor vochtminnende soorten en voor vochtige microklimaten, maar kan ook gebruikt worden in bioactieve substraten. Wanneer ze worden gemengd met een bioactief grondmengsel, verhogen de grove stukken de beluchting, gaan ze verdichting tegen en zorgen ze voor drainage, wat allemaal gunstige factoren zijn bij het ondersteunen van de groei van levende planten en de gezondheid van de schoonmaakploeg.

Kokoschips gaan lang mee en zijn van nature schimmelbestendig, dus u hoeft ze niet vaak te vervangen of te vervangen. Na gebruik kan dit product veilig worden gecomposteerd en hergebruikt in potplanten of tuinen!

  • Natuurlijk kokossubstraat, gemaakt van een milieuvriendelijke, hernieuwbare bron
  • Ideaal voor bioactieve en naturalistische terraria
  • Grove stukken vergroten de beluchting, zijn bestand tegen verdichting en zorgen voor drainage
  • Duurzaam en natuurlijk schimmelbestendig
  • Absorbeert en houdt vocht vast (tot 8x het drooggewicht in water!)
  • Te gebruiken bij reptielen, amfibieën en ongewervelde dieren.


Instructies

Voor gebruik laat u de steen eenvoudig ongeveer 30 minuten in een emmer water weken. Breek de resterende stukjes uit elkaar en knijp om overtollig water te verwijderen. Voeg het uitgebreide product toe aan het terrarium of meng het met andere substraten om de perfecte substraatmix voor uw behoeften te creëren. Maak het substraat dagelijks schoon en vervang het elke 3-6 maanden of indien nodig volledig.

Zodra het substraat is uitgezet, kunnen de Coconut Chips worden gedroogd voor gebruik in drogere habitats. Keepers controleren het vochtniveau door indien nodig water te besproeien of toe te voegen.

Bulkkorting

AantalPrijs per artikelKorting
2 stuk(s) of meer€ 8,30Prijs per artikel: € 8,30
4 stuk(s) of meer€ 8,15Prijs per artikel: € 8,15
8 stuk(s) of meer€ 7,99Prijs per artikel: € 7,99