Arcadia Earth Pro-A 350g

€ 16,99
-35%
€ 10,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

EEN VEILIG EN KRACHTIG NATUURLIJK FULL SPECTRUM VITAMINEPOEDER VOOR ALLE EXOTISCHE HUISDIEREN

EarthPro-A is een mix van natuurlijke, full-spectrum mineralen en vitaminen die zijn ontworpen om te worden gebruikt in bijna elk voer en voor alle soorten. EarthPro-A is een van onze 'flagship' producten en vertegenwoordigt een revolutie in de juiste voeding voor exotische huisdieren.

Wij geloven dat alle geheimen van grote zorg in gevangenschap verborgen zijn in het wilde dier. Zo halen we onze inspiratie uit wildachtige voedselbronnen en voedingsgedrag. We proberen deze processen op een veilige en effectieve manier na te bootsen, zodat onze dieren echt kunnen gedijen in gevangenschap, net zoals ze dat in het wild zouden doen. Om dit nauwkeurig te bereiken, gebruiken we zoveel mogelijk ingrediënten die in deze wilde omgevingen worden aangetroffen in onze voedingsmiddelen en supplementen.

Ons 'dagelijks gebruik' mineraal- en vitaminesupplementpoeder maakt gebruik van het allerbeste in wetenschappelijk denken en het inkopen van ingrediënten. In plaats van een laboratoriumgebaseerde benadering van de mineralen die in de aarde worden aangetroffen, gebruiken we een natuurlijk gedolven, 'full-spectrum' minerale klei.

Hieraan voegen we hoogwaardig calcium toe voor een optimale gezondheid van de botten plus bijenpollen, B-vitamines, breedspectrum aminozuren en carotenoïderijke planten om uw huisdieren te helpen gedijen. Omdat het op kleibasis is, biedt dit poeder ook een grotere hechting aan zowel planten als insecten, wat zorgt voor minder afval en hogere innameniveaus.

Ons vlaggenschip supplement poeder maakt gebruik van alle natuurlijke ingrediënten om te helpen voorzien in de exacte behoeften van dieren in gevangenschap op een veilige en effectieve manier. Het bevat een krachtige natuurlijke full spectrum carotenoïde, die helpt om tegemoet te komen aan de natuurlijke vitamine A-cyclus en om de natuurlijke kleuring te verhogen. Dit levert ten minste 100 IE /kg pro-vitamine A, de in water oplosbare natuurlijke bron van vitamine A voor dieren die niet kunnen worden overdosis.

EP-A is een voedingsstof verpakt poeder dat kan worden gebruikt met elke soort, het biedt totale gemoedsrust met hoge niveaus van biologisch beschikbare voeding.


GEZONDE ORGANEN, OGEN, HERSENEN EN HUID VIA VITAMINEN, MINERALEN, FULL SPECTRUM CAROTENOÏDEN EN BIJENPOLLEN

  • Volledig natuurlijk en niet-toxisch.
  • Natuurlijke minerale klei = Full Spectrum.
  • Gebruik bij elke feed.
  • Lange levensduur, hersluitbaar zakje.
  • Natuurlijk vitaminesupplement
  • Bevat Carotenoid als bron van vitamine A
  • Geschikt voor alle soorten


Voerinstructies:

EarthPro-A is een volledig natuurlijke mix van mineralen en vitamines die bij elk voer of binnen het EarthPro voerprogramma kan worden gebruikt.

Afhankelijk van de grootte van het voer kan tussen de 1-5g kracht worden toegevoegd aan de voerbak voor insecten, planten of ontdooide hele voerbakken.

Bestuif insecten of strooi het over de greens en geef het direct aan het dier.


Calcium powder, Mineral clay, Amino acids, Carrot powder, Algal Carotenoid, Vitamin B complex, Bee pollen.

Nutritional Information

Vitamin B1 10mg/kg, Vitamin B2 16mg/kg, Vitamin B6 20mg/kg, Vitamin B12 50mcg/kg, Vitamin K 6mg/kg, Nicotinic 80mg/kg, Pantothenic 40mg/kg, Folic acid 5mg/kg, Biotin 1000mcg/kg.

Analytical Constituents

Crude Protein8%Crude Fats & Oils<1%Crude Fibre<1%Crude Ash<1%Moisture<8%