Arcadia Reflector Clamp Lamp 14 cm

€ 34,95
-19%
€ 28,45
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De Arcadia Reptile Reflector-klemlamp is een volledig inclusieve set, die alles bevat wat u nodig hebt om kwikdamp- en warmtelampen veilig te gebruiken boven een open tafel of in een vivarium te plaatsen met de gratis vivarium-fittingset.

De Arcadia Reptile reflectorklemlampset voldoet aan de allernieuwste CE-normen en wordt geleverd met een doorboutbare borgmoer.

Deze stijlvolle set helpt lampen, dieren en gebruikers te beschermen. Het isoleert en reflecteert warmtelampen, waardoor er zoveel mogelijk energie naar voren wordt gestuwd. Het kan ook worden gebruikt met compacte UV-B-lampen en kan de UV-B-projectie tot 100% verhogen in vergelijking met een niet-gereflecteerde lamp.

Dit is een complete kit met alles wat nodig is om veilig op weg te gaan; het bevat een Arcadia vivarium montagebeugel en een eenvoudig te monteren ophangbeugel.

Kan worden gebruikt met een breed scala aan lampen tot 250 W, waaronder SolarBasking-warmtelampen, halogeenschijnwerpers, DHP-, D3-zonnelampen, CHE- en Compact-lampen.


SMALL

Aluminium Koepel

Diameter 140mm

Max Wattage 150W

Fitting E27

Voltage 220-240V 50Hz