Arcadia Reptile 'Ceramic Heat Lamp' 100 Watt

€ 21,95
incl. btw, excl. levering
Nog steeds op voorraad

Beschrijving

De Arcadia Reptile 'Ceramic Heat Lamp' produceert en projecteert diepe 'infrarode' warmte van hoge kwaliteit tot ver in een behuizing. Omdat het een natuurlijke warmtebron is, wordt infrarood gemakkelijk gebruikt en kan het helpen om de natuurlijke biologische functie verder te stimuleren.

Omdat ze infrarood zijn, stralen deze lampen geen zichtbaar licht uit en zijn ze de perfecte keuze voor veel systemen waar dag en nacht warmte nodig is zonder essentiële circadiane ritmes te verstoren met ongewenst licht.

Deze hoogwaardige E27-lampen zijn geproduceerd volgens de hoogste normen en afgewerkt in een aantrekkelijk en onopvallend zwart.

De Arcadia Reptile 'Ceramic Heat Lamp' heeft een garantie van 1 jaar en zou u, indien correct gebruikt, jarenlang gerichte warmte moeten bieden.

Deze lampen kunnen erg heet worden, daarom is het voor de veiligheid van uw huisdieren en die van uzelf van essentieel belang dat deze lampen alleen worden gebruikt met het juiste wattage E27 Keramische lamphouder, niet direct tegen brandbaar materiaal of andere elektrische items worden geplaatst en dat ze zijn te allen tijde op passende wijze gekooid.

Om een ​​nauwkeurige warmteoverdracht te garanderen, moet er ook een dikke natuurlijke leisteen of steen onder de warmtelamp worden geplaatst op een geschikte afstand voor uw eigen soort.

Om uw dieren verder te beschermen en de levensduur van de lamp te verlengen, moeten deze lampen worden gebruikt met een geschikte 'Pulse Proportionate' Thermostaat en regelmatig worden gecontroleerd met een aparte thermometer.

Verkrijgbaar in 50W, 100W, 150W.

Ideaal voor het verwarmen van een vivarium overdag en 's avonds.

Een geweldige warmtebron voor ectothermische soorten.

Gebruik met een thermostaat en naast een soort-geschikt Arcadia reptielen UV-B systeem.

Infrarood verwarmingslamp, straalt geen UV-B of UV-A . uit