Half-Barrel Medium

€ 12,99
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De half-Barrels zijn verkrijgbaar in 3 maten.

  • Half-Barrels Xsmall: 13x8x5cm.
  • Half-Barrels Small: 16x10x6cm.
  • Half-Barrels Medium: 18x10x6cm.

De half-Barrels worden in Nederland handgemaakt van natuurlijke klei. Al de producten van CeramicNature zijn veilig voor mens, dier en natuur. De kleur van de half-Barrel is ingebakken in de klei waardoor de kleur niet zal verdwijnen zoals bij geverfde aquarium decoratie.


De half-barrels zijn ideaal om te gebruiken als schuilplaats en decoratie. Verder kan je de half-barrels beplakken met mossen en planten waardoor het nog natuurlijker wordt. Planten hechten zich goed vast aan het keramiek. Verder gaan de keramische decoraties extreem lang mee. Kortom dus een duurzaam product in alle opzichten. De producten van CeramicNature zijn ontwikkeld met een hart voor de natuur en voor de dieren.


Naast dat de half-barrels perfect zijn voor aquaria kan je ze ook gebruiken bij reptielen en knaagdieren.

Doordat het keramiek poreus is neemt het vocht en warmte op waardoor het perfect te gebruiken is als vochtig grotje of als warmte grotje. Reptielen zijn hier gek op. Bij knaagdieren zoals hamsters, muizen, ratjes, etc. werken deze decoraties ook perfect. De half-barrels nemen de warmte van het diertje op waardoor deze niet verloren gaat en dit is ideaal voor in de koudere wintermaanden.