Zoo Med Repti Chips 26.4L

€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Laboratoriumkwaliteit warmte behandelde espenhoutsnippers voor alle soorten volwassen woestijnhagedissen of slangen.


  • Zeer absorberend beddengoed dat klontert waardoor het gemakkelijk is om afval schoon te maken en te verwijderen.
  • Vrij van spaanders, snippers, overmatig stof (99% stofvrij!) en vreemd materiaal.
  • Uitstekend geschikt voor baardagamen, Uromastyx Hagedissen, Gekko's, Woestijntype Skinks, Boas, Pythons, Rattenslangen, (Maïsslangen), Koningsslangen en andere woestijnreptielsoorten.


Gebruiksaanwijzing:

Verspreid de ReptiChips over de bodem van het terrarium met een minimale laagdikte van 5 cm bij kleinere dieren of 10 cm dikte bij grote / zware dieren.


Water & voeding:

Zorg ervoor dat uw dieren altijd vers water tot hun beschikking hebben. ZooMed raadt aan om slangen en hagedissen in een aparte box te voeden. Dit voorkomt dat ze per ongeluk de ondergrond eten, hetgeen kan resulteren in verstoppingen en een mogelijke dood.


Reiniging:

Controleer het terrarium dagelijks en verwijder eventueel ontlasting of ander afval. Indien het terrarium vies ruikt, vervang dan de bodembedekking. ZooMed adviseert elke 3 maanden de ReptiChips te vervangen.


Tips:

Zorg voor een goede thermometer en hygrometer. Veel woestijndieren / steppedieren hebben behoefte aan een vochtige (schuil)plek om uitdroging te voorkomen dit is noodzakelijk voor de ademhalingsfunctie en het goed kunnen vervellen.