Zoo Med ReptiCare® Infrared Heat Projector 100W

€ 35,85
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Help uw huisdier veilig en efficiënt de thermo reguleren met deze diep doordringende warmteprojector. Deze technologie is de meest natuurlijke manier om zonlichtachtige warmte in het terrarium of paludarium van uw huisdier te brengen.

De ReptiCare infrarood warmteprojector van Zoo Med produceert dezelfde infrarood A en B golflengten als de zon. Deze diep doordringende golflengten zijn energierijk en dringen door tot in het lichaam van het dier. Ze verwarmen het dier tot in de kern en en helpen bij de thermoregulatie, spijsvertering, de ei-ontwikkeling en de vervelling.

Uw huisdier, de inrichting van het terrarium en de bodembedekking absorberen deze energierijke IRa en IRb golflengten. De voorwerpen stralen warmte terug het terrarium in door convectie (IRc). Dit verwarmt de buik van de dieren en de lucht boven het bodemsubstraat en de terrariuminrichting. Hierdoor stijgt de temperatuur in het terrarium. De infrared heater kan dag en nacht gebruikt worden en zal de slaapcyclus van dieren niet verstoren.


  • Zendt zowel infrarood A- als infrarood B-golflengten uit
  • Koolstofvezelfilament gaat langer mee en geeft 24/7 warmte af
  • Het aanbieden van een brede, gelijkmatige en veilige zonnezone
  • Kan helpen het metabolisme te verhogen
  • Diepe weefselpenetratie